Ouder en kind training

Voor jezelf opkomem én toch goed met anderen overweg kunnen

Ouder en kind training


Rots en Water voor Ouder en Kind.Voor jezelf opkomem én toch goed met anderen overweg kunnen....wie wil dat nou niet?

Rots en Water is een speelse en leuke training in de gymzaal. Door de training Rots en Water leren kinderen op zichzelf te vertrouwen, voor zichzelf op te komen of hun nog onbegrensde gedrag te reguleren. Ook leren ze hoe je  vrienden maakt. De training is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar en 12-16 jaar.

Tijdens de training wordt deze basis gelegd voor de rest van hun leven. Wat is fijner dan te zien dat uw kind zich makkelijk beweegt in zijn sociale omgeving? Na de introductie bijeenkomst voor de ouders en 6 degelijke basislessen hebben de kinderen zelfvertrouwen Ze leren  grenzen aan te geven én pestgedrag te stoppen. Het totale aanbod bestaat uit een introductie voor ouders en 3 modules van 6 lessen.

Doordat ouder en kind samen in een kleine groep trainen kan het geleerde thuis ook geoefend worden. Resultaat verzekerd!

Geschikt voor alle kinderen, ook voor de startende brugklassers. Na enkele lessen Rots en Water sterk en zelfbewust door de school lopen? Dat is dus te leren.

WKTraining verzorgt al jaren training aan scholen, instellingen en sportclubs. Trainer Eric Kok is gecertificeerd door het Rots en Water Instituut en is een ervaren onderwijsman.

De Ouder - Kindtraining wordt door de deelnemers als fijn en leerzaam omschreven. Er komt verbinding. Kinderen en ouders leren in de training  voor zichzelf op te komen maar ook verbinding te maken met de ander. Naast training in de zaal maken we ook een vertaalslag: ' Hoe pas ik Rots en Water toe in het gewone leven thuis, op school, op straat en eventueel in de sport".

De totale training bestaat uit 3 modules van elk 6 trainingen plus een kennismakingsbijeenkomst alleen voor de ouders. U kunt alle 3 modules volgen maar ook kiezen voor een of twee modules. Elke module heeft een eigen karakter. Opkomen voor jezelf - verbinding ( vriendschap) maken met anderen  en leren de goede afweging te maken door bewust Rots in te zetten of te kiezen voor Water.

Rots & Water is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining. Dit houdt in dat binnen de training spel en zelfverdedigingsvormen worden afgewisseld met momenten van zelfreflectie en het uitwisselen van ervaringen. De training van weerbaarheid gaat samen met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Deze ouder en kind training maakt de band tussen u en uw kind sterker. Uw kind leert voor zichzelf op te komen.

Deze eerste bijeenkomst is voor de ouders. Deze is op maandag 26 augustus 16.30 - 17.30 uur

Maandag: Delden 16.00 - 16.50 uur / 16.55 - 17.45 uur:  Sporthal De Reiger - dojo - Reigerstraat 1 7491 XS Delden.Start op maandag 23 september.

Zaterdag: Almelo 09.00 - 10.00 uur / 10.00 -11.00 uur:    Gymzaal De Welle, Winkelsteeg 6 7607 AT Almelo. Start op zaterdag 7 september.

Er wordt getraind in makkelijke kleding en op blote voeten.
Aanmelden kan door het contactformulier in te vullen, klik op  Contactformulier
 

Let op: met verwijzing van huisarts, jeugdarts, medisch specialist, psycholoog of een gecertificeerde instelling komt u in aanmerking voor vergoeding van de kosten. WKTraining is ingeschreven bij de KvK en heeft AGB-code 98.10.194. Voor de WMO geldt de genormeerde vergoeding.

WKTraining is gecontracteerd door  de  12 gemeentes in Twente

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of wilt zich aanmelden, neem dan eenvoudig contact met ons op.
Neem contact op